Säkerhetskurs

En kurs där vi fördjupar oss i danger zones samt att agera rätt vid komplikationer. Du får även kunskaper i den nya lagen om estetiska injektionsbehandlingar.

Pris: 7 900 kr / exklusive moms

Utbildningstillfällen

Stockholm

Just nu har vi inga aktuella kurser i Stockholm för tillfället. Men du kan boka en privatkurs efter dina önskemål, se nedan.

Göteborg

Just nu har vi inga aktuella kurser i Göteborg för tillfället. Men du kan boka en privatkurs efter dina önskemål, se nedan.

Malmö

Just nu har vi inga aktuella kurser i Malmö för tillfället. Men du kan boka en privatkurs efter dina önskemål, se nedan.

Privatkurs efter dina önskemål

Maila till kontakta@rebs.se dina önskemål och datum

Förkunskapaskrav

Du har gått kurser i fillers samt botulinum toxin.

Om utbildningen

SÄKERHETSKURS En kurs där vi fördjupar oss i dangerous zones samt att agera rätt vid komplikationer. Du vill bli bättre förbered på komplikationer som kan inträffa under en filler, botulinum toxin eller PDO-trådbehandling.

Du får även kunskaper i den nya lagen om estetiska injektionsbehandlingar.
Efterfrågan på korrigerande behandlingar är stor och därav denna kurs. 
Det är inte sällan patienter har överbehandlade läppar, ibland med klumpar, som måste lösas upp. Om vävnaden är fibrotisk pga fillern, kan svårbehandlade komplikationer uppstå vid en hyaluronidase-behandling. Vad gör man vid en nekros? Hur kan man öka säkerheten vid  sina behandlingar? Vilken patient som helst kan även få cirkulationsproblem.

Vi demonstrerar även hur man löser upp filler med ett enzym (hyaluronidase) ett licens läkemedel som används vid akuta situationer vid exempelvis cirkulationsbortfall då filler injicerats i kärl. 

Vi går även igenom risker md permanenta fillers och vanliga biverkningar av dessa.

Svar på detta och mycket mer går vi igenom i denna kurs.